18.4.2014

Hyvää Pääsiäistä!

Oon todella helpottunut näistä Pääsiäisen pyhistä, sillä voin unohtaa koulun hetkeksi. Aika rasittavaa on ollut nämä pari viimeisintä viikkoa ja kaksi piinaavaa viikkoa vielä edessä opinnäytetyön tekemistä. Huomaa, että kaikilla on stressitaso korkealla ja aika hupenee, hui! Nyt ei auta kuin uskoa itseensä ja rutistaa koulu purkkiin töiden ja pääsykokeisiin luvun ohella. I can do this! 

Musta ei kamalasti täällä puolella ole kuulunut näiden kiireiden takia, mutta tulin nyt moikkailemaan tänne. Ihanaa kun on nytr näitä vapaapäiviä, niin voi nauttia upeasta ilmasta, nukkua hyvin, liikkua, tanssia (kyllä, tanssin aamulla Pharrell Williamssin Happyn tahtiin :'DD) ja lukea myös niihin pääsykokeisiin ;) Avasin tänään oman golfkauteni, kun käytiin poikaystäväni kanssa rangella lyömässä palloja. Vähän oli taas hakemista, mutta odotan innolla, että pääsen harjottelemaan ja pelaamaan. 

Kaikki nämä muotilehdet lukematta. En sentään ihan näin kiireinen haluisi olla :o

Ostin töistä vähän koruja ja uuden kellon! Olen niin rakastunut tuohon Axcentin Vintage- malliin, joka on ruusukultainen ja remmi tuollainen vaalean ruskea <3 Siitä on aikaa kun viimeksi olen ostanut kellon. 


Nyt lähden salille treenaamaan ja purkamaan paineita. Ihania vapaita kaikille, ottakaa iisisti ja nauttikaa, niin mä ainakin aion tehdä, pus! 

-Krista

2 kommenttia: