26.7.2014

rikotut farkut

Tykkään helteestä. Vielä enemmän tykkäisin siitä jos saisin joka ikinen hellepäivä lokoilla rannalla järven tai meren äärellä, kädessäni tietysti jotain kylmää juotavaa. Haaveet kaatuu ja palaan maan pinnalle :DD Lomallani oli aika pilvistä, eikä todellakaan näitä unelmahelteitä, olen kuitenkin kiitollinen että sain viettää pienen loman. Nämä ilmat on liian harvinaisia hukattavaksi sisällä...Nyt sitten pitää tehdä innokkaana töitä (not) ja ne vähät vapaa-ajat vietän mielummin jossain aivan muualla kuin koneella. Ajattelin tulla pitkästä aikaa teille kuitenkin kirjoittelemaan vähän. Ajatuskin niistä kaikista kuvista, joita koneeltani löytyy ja jotka haluaisin tänne jakaa, kauhistuttaa ja ahdistaa! Niitä on aivan liikaa. Nytkin tuntuu, ettei tässä ole mitään järkeä.
Tässä kuitenkin mun lomaviikon yksi asu, jossa lähdin Jumbossa käymään. Ajatuskin näiden vaatteiden pukemisesta päälle nyt, nostattaa hikikarpalot otsalle, huhuh... Silti voisin laittaan tuon saman asun päälle uudelleen, ehkä syksyllä! Farkut ovat Zarasta monta vuotta sitten ostettu ja ovat lojuneet kaapin pohjalla, mutta nyt saivat taas ansaitun uuden elämän. Ne tuovat muuten todella klassiseen asuun hieman särmää. 
Toppi GT/Farkut Zara/Ballerinat ja laukku Bianco/ Aurinkolasit H&M/Kello Guess/Sormukset Ur&Penn/ Rannekoru River Island/

-Krista

2 kommenttia:

  1. uuta postausta nyt kehiin! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä on tulossa kyllä melko pian tän yli kuukauden tauon jälkeen! :)

      Poista