19.9.2014

Tämän viikon kuulumiset

Kävin viime sunnuntaina kokeilemassa ekaa kertaa porrastreeniä ja todellakin aivan huippu vaihtoehto juoksulenkille. 

Käytiin meidän luokan pienryhmän kanssa pitämässä tapaaminen Jyväskylän Revolutionissa hamppareilla. Ihan super maukasta, paikka oli viihtyisä ja palvelu hyvää! Menen siis varmasti uudelleen :)


Tulin nopeasti kirjoittelemaan teille ennen bussille lähtöä. Ihan mahtavaa taas päästä kotiin viikonlopuksi! En oikein tiedä miten näitä koteja kutsuisi kun niitä on nyt kaksi, koti koti ja uusi oma koti. Mulla meni alkuviikko todella sumussa, sillä kärsin todella kovasta päänsärystä selkä- ja niskajumin ansiosta. On ihan uskomatonta kuinka pahasti kova päänsärky voikaan lamauttaa ihmisen ja miten vaikeaa ihan pelkkä seisomaan nousu voi olla, ääh en haluaisi kokea näitä enään koskaan. Nyt pitää vaan ihan tosissaan alkaa etsimään keinoja, joilla pitää oma vartalo kunnossa, jotta välttyisin näiltä pahoilta päänsäryiltä. Suunnittelin ainakin suuntaavani hierojalle näin alkuun ja haluaisin myös alkaa käymään joogassa, pilateksesssa, yms. 

Eilen meillä oli ensimmäisen vuoden opiskelijoiden bileet, Tursajaiset. Oli todella hauska pitkästä aikaan panostaa ja pukeutua teeman (sarjakuva- ja piirroshahmot) mukaisesti ja pitää vähän hauskaa. Mulla on muutamia kuvia tosta mun asusta, joten laita teille niitä sitten myöhemmin. 

Pakko tähän loppuun vielä puhua todella tärkeästä asiasta. Kuulin itse vasta äskön, että kansalaisaloite.fi sivulla on kansalaisaloite lapsiin kohdistuvien seksuaalirikosten rangaistusasteikon koventamisesta. En voi ihan oikeasti käsittää miten nykypäivänä täällä rakkaassa kotimaassa näinkin vakavan asian ja ihmisen perusoikeuksiin kohdistuvan rikoksen rankaiseminen on ihan lapsen kengissä. On todella tärkeää, että tässä asiassa päästään eteenpäin, edes niillä pienillä askeleilla. Käykää kannattamassa. 

Mukavaa viikonloppua!
-Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti