26.12.2014

Joulukoti

Oon oikeasti ihan älytön jouluihminen ja varsinkin joulukoristeet on mun heikkous. Mun on aika vaikea kulkea se Stockmannin joulukoristeosasto ilman, että koskisin mihinkään. Otin ennen joulua Jyväskylän kodissani kuvia meidän muutamista vähäisitä joulukoristeistamme ja mun piti oikeastaan laittaa ne tänne ennen joulua, hehe! Oli tosi hauska ihan itse päättää, mitä koristeita laitetaan, vaikka ei noita vielä ihan kamalasti olekaan. Haaveenani olisi ollut korkea lasivaasi, jossa olisi ollut noita joulupalloja ja jouluvalot, mutta en löytänyt vaasia, ehkä ensi vuonna sekin sitten toteutuu. 

Ostin tuon Pauligin Cupsolo joulukalenterin jo joulukuun alettua, sillä joku joulukalenteri oli saatava! Tuo oli kyllä todella hauska, sillä käytän keittelen tuolla Cupsololla melkein päivittäin kahveja tai jotakin muuta.


Sain yhden lahjan ennen joulua ja se on niiin ihana! Muki pääsi melkein samana päivänä käyttöön, kun tehtiin kämppikseni kanssa pannarikaakaot loman alkamisen kunniaksi. Kiitos vielä! :) <3


Ainiin ja se Stockmannin joulukoristeosasto...no sieltä tosiaan tarttui matkaan muutama glitter poro ja hopeisia palloja! Tottakai! 
-Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti