29.12.2014

Yves Rocher -ostoksia

Rakastuin joulun alla palavasti Yves Rocherin Limited Edition Caramel Pear tuotteisiin! Sain kyseisen rasvan joululahjaksi siskoltani. Ja Caramel Pear tuotteita meni myös lahjaksi omasta toimestani. Innostuin siinä rytäkässä myös kovasti Yves Rocheriin. Mielestäni varsinkin noin joulun alla noiden Limited Edition tuotteiden ulkoasut olivat hyvin viehättäviä. Niissä oli jotain todella mun silmää miellyttävää. Innostuin tilaamaan myös heidän nettikaupastaan joululoman ajaksi tänne vanhempieni luokse shamppoot. 

 Hiusöljy, jota olen vasta kerran käyttänyt ja Pear Caramel vartalorasva, jonka tuoksu on makean ja raikkaan sekoitus. Ja tykkään tosta ulkoasusta kovasti, haha!

 Vanilja suihkugeeliKamomilla Shampoo joka on vaaleille hiuksille tarkoitettu ja Hoitoaine, joka sisältää kaurauutetta ja manteliöljyä. Nuo jättivät hiuksista ihanan tuoksuiset.

Vadelma käsisaippua, joka on myös tuota ihanaa Limited Edition sarjaa.

Tuolla Yves Rocherin nettikaupassa on tosi hyviä tarjouksia nyt ja toimitushan on ilmainen, joten kannattaa käydä vilkaisemassa. Itselläni on Pins-kortti ja menin tuonne sivuille omien Pins-sivujen kautta, sillä Yves Rocherin ostoksista saa kerättyä Pins-pisteistä ja Pins-sivujen kautta menemällä ne kirjautuvat myös itselle. Varmaan taas itsekin sorrun tilailemaan! 

-Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti