22.4.2015

Cheers!

Eilen oli super ihana päivä! Sain kaksi aivan mahtavaa uutista, joista toinen oli se että minut oli hyväksytty hakemaani Muodin- ja vähittäiskaupan kärkiopintoihin. Tuota hetkeä olin odottanut aivan siitä syksyn ensimmäisestä koulupäivästä asti ja siihen olin tähdännyt koko syksyn ja kevään. JEEEE!!! :D Ja en ihan oikeasti voi käsittää sitä, että syksyllä mun lukujärjestyksessä on muun muassa seuraavia kursseja: Muotikaupan tuotetuntemus, Visual Marketing, Tuotevalokuvaus ja Vähittäiskaupan toimintaympäristö...Ikinä ei vielä ole koulu kuulostanut noin siistiltä, can't wait! Eilen kokoonnuttiin illalla vielä tyttöjen kanssa juhlistamaan hyviä uutisia skumppien äärelle, olen ihan super iloinen myös tyttöjen puolesta! :)   She believed she could, so she did.

Eilisten mahtavien uutisten siivittämänä, mulla iski aivan älytön stressin purkaus. Ihan älyttömästi on ollut asioita, jotka ovat vaivanneet mieltä ja niiden lisäksi kamala kasa muita tehtäviä. Vähän iski kipeä olo, mutta koitan taistella sitä vastaan täällä täysillä. Nyt vedän hyvällä energialla ja sisulla nämä viimeiset tehtävät ja tentit läpi! 
Onko siellä muilla loputon kasa koulutehtäviä, tenttejä tai pääsykokeisiin lukua? 
Tsemppiä niihin kaikille! :)

-Krista


6 kommenttia:

 1. Onnee! :) kuulostaa tosi kivalta noi opinnot, se on kyl ihan paras fiilis ku saa opiskella sellasii juttuja mitkä ihan oikeesti kiinnostaa ja mist tietää et on hyötyyki loppuelämän kannalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! :) Ja toi on oikeesti niin totta, kyllä se vaan motivoi ihan älyttömästi ja koulu tuntuu vaan tosi kivalta! Sulla on varmasti myös kokemusta tästä ;)

   Poista
  2. Joo on kyl onneks :p tuntuu ihan omalta tää ala! :) tää eka vuos kyl ollu aika ympäripyöreesti kaikkee liiketaloutta ja kemiaa mut ens vuon alkaa sit tarkemmin kaikki kosmetiikan raaka-aine ja pakkaus opinnot yms :))

   Poista
  3. Ihan mahtavaa! :) ja tosi hyvin jaksaa noita peruskursseja käydä kun tietää että saa opiskella pian niitä vielä mielenkiintosempia juttuja :)

   Poista
 2. Onnea!! Ihanaa, että saat ja pystyt opiskelemaan juuri sitä mikä tuntuu omimmalta!
  Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Siitä olen kyllä tosi iloinen ja onnellinen :)

   Poista