21.1.2014

Minä

Melko itsekeskeinen otsikko tällä ensimmäisellä kunnon postauksella, hehe. Tosiaan nyt olisi varmaan esittelyjen paikka, sillä te varmaan haluaisitte vähän tietää kuka minä olen.


 Olen Krista, 20 vuotias ja maaliskuussa 21 vuotta täyttävä nuori nainen. Asun vielä kotona perheeni kanssa täällä melkoisen landella. Mun perheeseen kuuluu iskä, äiti, vuotta nuorempi pikkusisko, maailman suloisin koira ja muualla asuvat isosisko- ja isovelipuoleni. Seurustelen onnellisesti ihanan poikaystäväni kanssa ja minulla on maailman tärkein paras ystävä, sekä upeita ystäviä, kavereita ja työkavereita. Olen heistä kaikista todella kiitollinen. 


 Valmistuin ylioppilaaksi keväällä 2012 ja jatkoin siitä suoraan ammatttikouluun opiskelemaan vaatetusalaa ja jos kaikki sujuu niin kuin pitää, minusta tuleekin tänä keväänä vaatetusompelija! Koulussa opiskelemme pääosin vaatteen valmistusta: ompelua, kaavoitusta, materiaaleja, sekä muuta alaan liittyvää: muodin historiaa, pukeutumisetikettejä, yrittäjyyttä...yms. Aion jatkaa opiskelua liiketalouden puolella, sillä haluan työskennellä tulevaisuudessa vaatetusalalla, mutta mielummin kaupallisella saralla, kuin valmistuksen parissa. Olen kyllä todella iloinen päätöksestäni käydä tuo vaatetusalan pt, sillä olen oppinut valtavasti, vaikka välillä koulu onkin ollut todella haastavaa.
 

Työskentelen tällä hetkellä koulun ohella kenkäkaupassa ja välillä myös vaatekaupassa myyjänä. Varsinkin noita kenkiä on nurkkiin kertynyt paljon ja varmasti tulette kuulemaan niistä vielä lisää myöhemmin. ;) En ole koskaan aikaisemmin oikeesti rakastanut työtäni tai suhtautunut siihen näin intohimoisesti kuin nykyisiin töihini. Olen aina menossa töihin innoissani ja odotan, mitä päivä tuo tullessaan. Nämä työt ovat olleet minulle täydellisiä koulun ohella ja tämän ikäisenä. Toivon, että voin myös tulevaisuudessa tehdä yhtä mielekästä työtä. 


 Suurin osa ajastani menee koulun ja töiden parissa, jolloin vapaa-aikaa osaa arvostaa sitäkin enemmän. Harrastan tällä hetkellä vain salilla käymistä (tuntuu oudolta puhua siitä harrastuksena) ja pyrin käymään siellä kolme kertaa viikossa. Salilla treenaus sopii näihin mun melko epäsäännöllisiin aikatauluihin, sillä saan aina itse päättää milloin sinne menen ja kuinka kauan siellä olen. Pidän myös kävelylenkeissä, joita tulee tehtyä koiran kanssa ja välillä ilman. Olisi ihanaa aloittaa taas juoksu ja välillä käydä esimerkiksi uimassa. Itsestäni huolehtimisen lisäksi käytän vapaa-aikaani rakkaiden ystävieni, sekä poikaystäväni kanssa. On ihanaa vain olla, puhua kaikki asiat maan ja taivaan väliltä, syödä hyvin, katsoa leffoja ja löhöillä.


 Läheisteni lisäksi rakastan itse elämää, nauramista, kiireettömiä aamuja, aurinkoa, kesää, matkustamista, maukasta ruokaa, herkkuja, Coca-Colaa, kenkiä, alusvaatteita, inspiroivia kuvia, Pioneja, tanssimista, löhöilyä, onnistumista, nukkumista, pehmeää sänkyä, työn tekoa, oppimista, urheilua, muotia, vaatteita, blogeja, joulua, hauskan pitoa, lukemista...tulipas tuosta random lista ja myös todella puutteellinen sellainen. Näistä jutuista höpöttelen varmasti paljon lisää täällä blogin puolella :D


En ole ihan uusi bloggaaja, minkä monet teistä varmaan tietävätkin. Aloitin blogin kirjoittamisen lukiossa erään lukioystäväni kanssa jo vuonna 2010 ja samaisena vuonna jatkoin uuden blogin alla ihan yksikseni. Kirjoitin blogia 2013 vuoden alkuun asti, jolloin päädyin blogitauon pitämiseen monestakin syystä. Tauosta tuli melkein vuoden mittainen ja nyt aloitan uudelleen tämän osoitteen alla ja olen todella innoissani. En itsekään osaa vielä sanoa, mitä kaikkea tänne kirjoitan, joten blogin sisältö muodostuu selkeämmäksi vähän myöhemmin. Olen kuitenkin edelleen parantumaton muodin rakastaja, innokas urheilija, sekä enemmän ja vähemmän aina menossa jossain, joten varmasti juttua riittää :D


Voisin kertoa teille paljon muutakin itsestäni, haaveistani ja tavotteistani, mutta parhaiten tutustutte minuun tämän blogin kautta. Tässä oli ihan vain nää perustiedot musta, jotta vähän saatte pintaraapaisua siitä, kuka minä olen. Toki jätän paljon oman elämäni juttuja tämän blogin ulkopuolelle, sillä en halua tästä mitään yleistä päiväkirjaa tehdä. Tänne kuitenkin varmasti tulee välillä myös todella syvällistä tekstiä, sekä sen vastapainoksi runsaasti pinnallisia ja kevyempiä juttuja. 

Tervettuloa kaikki seuraamaan! 

-Krista

4 kommenttia: