22.1.2014

Täydellinen aamuNautin yli kaiken kiireettömistä aamuista, ja eilen vietin juuri sellaista. Nukuin pitkään, heräsin virkeänä, aurinko paistoi jo kirkkaana taivaalla ja ulkona lumi kimmelsi kauniisti. Tein itselleni aamupalaa ja sain syödä sen rauhassa ilman kellon jatkuvaa vilkuilua. Hain isäni iPadin seurakseni (huom meidän perheessä vanhempani omistavat molemmat iPadit, jokin ei ole siis ihan mennyt niin kuin pitäisi :D) ja selasin yhtä lempi inspiraatio sivustoistani, joka on tuo weheartit.com. Inspiroidun kuvista ihan älyttömästi ja saan yleensä ihan älyttömästi asioita aikaan kun olen inspiroitunut, joten toi on ihan paras tapa aloittaa aamu. Arki aamuisin tuo jää vain haaveeksi, joten otin kaiken ilon irti. 


Vaikka päätäni särki ja kroppani oli melko jumissa edellisen päivän treenien ansiosta, olin todella hyvällä tuulella. Puin lämpimästi päälle ja lähdin koiramme kanssa ulkoilemaan. Pakkasesta ja raikkaasta ilmastakin voi nauttia aivan eri tavalla kun päällä on monta kerrosta vaatetta, pipo päässä, kaulahuivi kaulassa ja lämpimät kengät jalassa. Hengitin raitista ja kylmää ilmaa oikein ajatuksen kanssa ja tuntui kuin päänsärkykin olisi hetken ollut poissa. Lumi natisi kengän pohjissa ja koiramme oli iloinen. Nautin.


Tästä tulikin varsin fiilistely postaus! Tämä aamu on tuntunut aivan yhtä ihanalta, ja  haluan toivottaa kaikille oikein ihanaa ja aurinkoista keskiviikko päivää! :))

-Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti