15.6.2014

Valmistujaiset: Getting ready

Viimein pääsen kirjoittelemaan tänne taas!:) Ihan mahtavaa kun ainut velvollisuus tässä kesällä on työt ja tavallaan hassua, kun ei yhtään tiedä vielä mitä syksy tuo tullessaan. Valmistuin kaksi viikkoa sitten Vaatetusompelijaksi! Aivan mahtava fiilis, että oli selvinnyt tuolta koulusta kunnialla, sillä taival oli yhtä ylä- ja alamäkeä. Lopulta koulusta jäi todella positiivinen fiilis ja en kadu yhtään, että päätin tuon tien kulkea. Sain kaiken lisäksi vielä stipendin, josta olin todella yllättynyt, mutta sitäkin iloisempi. 
Tottakai näitä juhlia edelsi kamala mekkojen metsästys ja olen kyllä sitä mieltä, että tänä keväänä oli todella huono tarjonta mekkojen suhteen. Ei selvästikkään oltu uskallettu ottaa riskejä mallien, eikä värejen kanssa ja rekeistä löytyi vain toinen toistaan tylsempiä vaihtoehtoja. Itsella kolahti kyllä todella hyvin Mangon mekkovalikoima. Simppeleissä malleissa oli käytetty räikeitä värejä, joka toi heti mekkoihin ilmettä ja luonnetta rutkasti enemmän. Kiikutin sovituskoppiin varmaan 6 eri mekkoa ja oikeasti tuli valinnan vaikeus. Kiitos Mango!
 Asusteiden kanssa oli hieman helpompaa, sillä korkkarit multa löytyi omasta takaa jo, joten ainoa ongelma oli laukku, joka niihin sopisi hyvin. Myös beiget/nudet pikkulaukut tuntuivat olevan kiven alla. Bijou Briguettesta löysin oman laukkuni ja toi on kyllä mielestäni täydellinen. Toinen puoli on koristeellisempi rei'itetyllä nahalla ja toinen puoli kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan.
Mekon mallin takia jätin asusteet hieman vähemmälle ja luotin niissä kimaltavaan kultaan, joka on mielestäni täydellinen kaveri korallin kanssa. Meikin jätin omaan tyyliini luonnolliseksi ja vaaleaksi ja huuliinkin päädyin laittamaan kiiltoa vielä tuon huulipunan päälle.

-Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti