16.6.2014

Valmistujaiset: Mekko

Kirjoitin eilisessä postauksessa vähän noista mun asusteista, sekä mekon metsästämisestä ja tässä nyt sitten se itse mekko, joka oli päälläni valmistautujaisjuhlissani. Mekon ostin Mangosta, jossa oli erityisen hyvä mekkovalikoima verrattuna kilpailijoihin. Ihastuin malliin suoralinjaisuuteen ja erityisesti siihen yhdistettyyn kirkkaaseen korallin.
Toi mekko korostaa erityisesti jalkoja ihanasti ja ehkä vielä paremmin sopisi todella rinnakkaille naisille, mutta silti tykkäsin tuosta myös itseni päällä :) Pienenä miinuksena pitää kuitenkin sanoa tuon mekon huono siliävyys, taistelin oikein kunnolla, että saisin ton silitettyä ja piti todellakin rohkeasti käyttää kovempia lämpötiloja kuin mitä mekon pesuohje sallii, ei sikäli mikään yllätys.

Itse juhlat pidettiin vasta sunnuntaina (koulun valmistujaiset perjantaina) vähän rennommissa meiningeissä. Voisin niistäkin teille laittaa kuvia :) 

-Krista

1 kommentti:

  1. Musta tuntuu ettei toi mekko sopis paremmin rinnakkaammille (ihana sana :D) naisille, koska sittehän se roikkuis semmosena telttana eteenpäin :)

    VastaaPoista