24.6.2014

Quesadillat

Juhannuksesta on toivutta ainakin jotenkin. Oli sen verran hauskaa ja railakasta, että vieläkin väsyttää ja kurkkukin on kipeä. Vietin eilen vapaapäivää (aikas mukava paluu arkeen, eikö?) ja innostuin vähän herkuttelemaan. 

Oikeasti aina kun kesä ja grillikausi alkaa, tekee mieleni tälläisiä tortillataskuja. Virallisesti nuo kantavat nimeä Quesadillat ja tuolla hakusanalla erilaisia variaatioita löytyykin paljon. Meillä on kotona tehty vain näitä yksiä ja ovat kyllä ihan lempparini, vaikka en muita ole edes kokeillut :D 

Näihin tarvitset:
tortillalettuja
salsaa
cheddar-juustoa
creme fraichea 
tomaattia
kanaa
sipulia


 • Kypsennä kanat pannulla
 • Levitä tortillan toiselle puoliskolle salsaa (jätä reunat ilman)
 • Täytä kanalla, tomaatilla, sipulilla ja creme fraichella.
 • Leikkaa cheddar-juustosta siivuja ja asettele reunalle, sulje tortilla.
 • Grillaa miedolla lämmöllä reunoja painellen niin että juusto sulaa ja kiinnittä reunat.

Näistä valmiista Quesadilloista ottamani kuvat eivät nyt ihan näytä niin houkuttelevilta, päinvastoin. HAHHAA! Mutta oikeasti maku on maailman paras! Taidampa mennä tekemään itselleni yhden heti, nam <3 

Buon Apetit!
-Krista 

7 kommenttia:

 1. nam hyvältä näyttää!!! Näit on pakko kokeilla!! :)

  VastaaPoista
 2. oi nami! Noi on kyllä tosi hyvä vaihtoehto perus tortilloille! Poikaystävän kanssa ollaan tehty pikasafkana ihan vaan salsan, kinkkusuikaleitten ja juustoraasteen kera mutta tota komboa on pakko testata ens kerralla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita kinkkusuikaleita voisi kyllä myös kokeilla joskus! :) Ja kannattaa tätäkin kokeilla, niin helppo kun oikeasti on ja maukas : )

   Poista
 3. Bon apetit...........uunå!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai joku tämänkin virheen huomasi ;) Ja itseasiassa se on "appétit" jos tässä tarkkoja ollaan, että yhtä väärin tuokin on :DDD sori!

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista