28.6.2014

Valmistujaiset: juhlat

Olen pyörinyt kotona koko päivän, enkä ole tehnyt oikeastaan mitään järkevää. Jääkaapilla jatkuva ravaaminen kun ei taida kuulua niihin juttuihin? Mulla ei riitä mielikuvitus ton jääkaapin kanssa. En vaan yksinkertaisesti osaa koota noista sen rakaa-aineista hyvää ruokaa, ainakaan tänään. Äskön tein kuitenkin salaatin (näissä onnistun aina, vaikka ei niissä kamalasti voi epäonnistuakkaan), mutta siitä ei tullut sitä maukasta salaattia, jota lähdin tekemään, damn! Tänään on selkeästi huono ruokapäivä.

Se miksi alunperin avasin koneen ja aloin tänne avautumaan aivan turhia, oli mun valmistujais juhlat, joista lupasin teille kuvia laittaa. Aluksi en ajatellut ollenkaan pitäväni juhlia, mutta kyllähän nyt ammattia on pakko juhlia! Miksipä ei. Halusin kuitenkin juhlista hieman rennommat ja ohjelmassa olikin grillailua, ei mitään jäykkiä kakkukahveja. Pidin näistä juhlista kovasti ja juhlimme näitä pienellä, mutta sitäkin tärkeämmällä porukalla.

Toppi Bikbok/ Hame Seppälä/ Korut Ur&Penn/ Kello Guess

-Krista

4 kommenttia:

 1. Miten teet noi kiharat? Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen semmosilla lämpörullilla. Oikeastaan ainut konsti tähän mennessä, jolla oon saanut nuo kiharat edes jotenkin pysymään näissä hiuksissa :) kiitos kovasti! :)

   Poista
 2. Vautsi tuo sinun tukkasi on aivan mielettömän upea!! Saat olla tyytyväinen hiuksistasi :) Ja kauniita kuvia muutenkin!!

  VastaaPoista