8.10.2014

Lumikki ja kadonneet 7 kääpiötä

Tässä teille päivän asua kolmen viikon takaa, hehe! Meillä oli siis Tursajaiset eli Fuksiaiset eli ensimmäisen vuoden opiskelijoidan juhlat. Teemana oli tänä vuonna sarjakuva- ja piirroshahmot. Ajattelin ensin, että haluan olla Minioni, sillä olen jostain syystä ihan hulluna kyseisiin keltaisiin ukkeleihin, hullu mikä hullu! :D Luovuin kuitenkin siitä ajatuksesta ja lopputuloksena oli kultainen klassikko, Lumikki niin kuin kuvistakin näätte. Kiire yllätti tietenki asun kanssa ja naamiaiskaupassa oli pari muutakin asun ostajaa taistelemassa viimeisitä kappaleista eli se oli syy miksi olin juuri lumikki. Kaipasin kyllä koko päivän niitä seitsemää kääpiötä, missä lie olivat? :D

Noi fuksiaiset oli ylipäätään hauskat ja sää suosi meitä! Kierrettiin kaupunkia pienissä ryhmissä ja suoritettiin erilaisia rasteja. Kannoin koko illan urhoollisesti tuota omenaa mukanani, vaikkakin baariin en sitä enään ottanut mukaan. Ehkä parempi niin. Mulla olisi vielä ystäväni synttäreiden kunniaksi tulossa Halloween -naamiaisjuhlat ja yllätys yllätys en vielä tiedä miksi pukeudun. Se jää nähtäväksi! 


Eipä mulla ollu tältä erään mitään järkevämpää sanottavaa teille. Nyt takaisin vielä koulujuttujen pariin ja pakkailuja jatkamaan. Olen siis menossa koko syyslomaksi kotiin, joten pakkaushommat (kääk) taas edessä! Heippa!

-Krista

9 kommenttia:

 1. oot wity hotti ;P

  VastaaPoista
 2. hei cmoon now ny vähä uutta postausta :D

  VastaaPoista
 3. Löysin blogisi kun etsin itselleni abiasua ja että olisiko punanaamion lumikki asu hyvä minulle. Onko punanaamiosta? Ja aloin lukemaan blogiasi, näyttää hyvältä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole punanaamiosta toi, vaan Aprillista (Jyväskylä).Luultavasti aika samalaisia nuo tai jopa samoja asuja :) Todella kiva kuulla, kiitos! :)

   Poista
 4. tee reisssustas postaus kun kotiudut :D

  VastaaPoista
 5. mikä koko toi asu on ?

  VastaaPoista