16.11.2014

Gran Canaria: osa 1

Hola!
Palasin viikko sitten Gran Canarian reissulta kotiin ja koko viime viikko meni vilkkaasti koulujuttujen parissa. Mua ihan kauhistuttaa, että viimeisestä postauksesta on se kuukausi vierähtänyt aikaa. Hirvittävää kuinka noi koulujutut vievät niin kovasti aikaa ja vapaa-aikaani en sitten halua enään koneella käyttää. Mutta toisaalta tänne on tultu opiskelemaan ja haluan siihen oikeasti myös panostaa. Kova tahti rauhottuu kuitenkin joulukuun puolivälissä, kun mulla alkaa ihana joululoma! 

Olimme siis Kanariansaarilla Maspalomasissa poikaystäväni, hänen vanhempiensa, serkun ja serkun vanhempien, sekä heidän ystäväpariskuntansa kanssa juhlimassa poikaystäväni äidin synttäreitä. Tämä reissu pääsi kyllä niiden parhaimpien reissujen kerhoon komeilemaan. Oli todella rentouttava ja kaikin puolin ihana viikko. Ainiin ja kaiken lisäksi rakastan espanjan kieltä, jota tuolla tietenkin paljon kuulee ja toki on mukava itsekin sitä hieman käyttää, vaikka paljon pärjää englannilla, sekä suomen kielllä...

En ole vielä päättänyt miten lähtisin tuota reissuamme purkamaan tänne blogin puolle, mutta aloitetaan nyt erään illan asukuvilla. Olimme menossa isolla porukalla syömään Melonerasiin, jonka rantakadulla sijaitsee vieri vieressä todella ihania ja viihtyisiä ravintoloita. Nämä ovat kaikki pääasiassa todella siistejä ja hyvin paljon omaan makuuni. Rantakadun ympäristössä on myös iso kasa hienompia putiikkeja, esimerkiksiTommy Hilfiger,  Mint (valikoimassa esimerkiksi Michael Kors, Tory Burch, UGG, Burberry, Mulberry...ihan vain muutamia mainitakseni), Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Lacoste ja Guess. Kävin noissa Mint:in liikkeissä (joita oli ainakin kaksi Meloneraksen alueella) metsästämässä erästä laukkua, mutta ikävä kyllä heillä ei kyseistä laukkua ollut jäljellä olleenkaan. Palvelu oli ainakin todella avuliasta, joten kannattaa piipahtaa jos tuolla päin on matkalla. :)

 Toppi Bershka
Housut Seppälä
Laukku LV
Korut ja kello Ur&Penn, 
(oikeassa kädessä Thomas Sabo)


Hyvää yötä ja mukavaa viikon alkua! :) 
-Krista

3 kommenttia:

 1. ääh mäki haluun etelää :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein itseäkin tekisi mieli lähteä pian uudestaan :)

   Poista
 2. Oot aivan helvetin seksikäs mirri! ;). Harmi et oot varattu :(

  VastaaPoista