23.1.2015

Chanel in my dreams

Näin viime yönä todella huvittavaa unta, josta riitti naurun aihetta koko päiväksi. Unessani poikaystäväni voitti lotossa biljoonan (miljoona ei tosiaan riitä) ja osteli voittorahoillaan lippuja kaikkiin mahdollisiin NHL-peleihin ja olin asiasta todella närkästynyt, sillä hän ei käyttänyt rahoja mihinkään järkevään esimerkiksi asuntoon. Biljoonahan loppuu aika nopeasti noita NHL-lippuja ostellessa :DD Painajaisen puolelle tämä uni meni kuitenkin toden teolla vasta siinä vaiheessa kun poikaystäväni kertoi hävittäneensä voittokuponkinsa, jolloin rahat menivät sen sileän tien. Tästähän minä järkytyin kamalasti, sillä en kerinnyt saamaan Chanelin laukkua! Tämän jälkeen heräsin... :D

Chanelin laukku on ennenkin vieraillut unissani, mutta lottovoittoja siellä ei koskaan ole ollut! Varmaan pitäisi laittaa lotto vetämään ja hankki se Chanel, sitten joskus. Näissä tunnelmissa toivotan kaikille hyvää viikonloppua! Täällä odottelen innoissani poikaystävääni, joka tulee viikonlopuksi kyläilemään!

Tässä vielä asua viime viikolta: 

Pipo vanha (en muista mistä)
Huivi GT
Takki GT
Neule GT
Farkut Bershka
Saappaat Bianco
Lapaset äidin tekemät <3
Laukku O.i.s 

Täällä on ollut muuten ihan älyttömän kylmää ja alkuviikosta on pakkanen saattanut tuntua jopa -30 asteiselta. Juteltiin juuri kavereiden kanssa, että sää kyllä tappaa innon pukeutua ihanasti. Joka aamu pitää oikeasti miettiä vain miten tarkenee kävellä aamulla kouluun ja toppahousut...jepjep ovat oikeesti olleet mulle todella iso apu, sillä vihaan kylmyyttä. Eipä tässä onneksi enää kauaa ole kevääseen ja vähän mukavempiin ilmoihin.

Ja vielä kerran mukavaa viikonloppua! :)

-Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti