18.1.2015

Pakkaspäivä

Palattiin viikko sitten etelästä tänne Jyväskylään aika hurjassa ajokelissä. Lunta tuprutti todenteolla ja tie oli kamalan liukas. Jotenkin itse olen todella itsesuojeluvaistoinen ja varovainen, joten oikeasti pelotti ajaa. Huomattiin myös, että turvavälit unohtuu liikenteessä. Ei ollut todellakaan kamalan kivaa seurata taustapeilistä kun rekka "vyöryy" lähemmäs eikä pidä kunnon väliä. Jouduttiin matkalla käyttämään kiertotietä bussin ja henkilöauton kolarin takia ja pian tapahtuneen jälkeen nähtiin taukopaikalla tuo kyseinen henkilöauto hinausauton kyydissä. Voin kertoa, että se näky pisti todella hiljaiseksi. Ajakaa varovasti ja malttia liikenteeseen, ihan oikeasti. 

Nyt liikenneturvallisuussaarnasta vuoden ekaan asuun, joka oli mulla päällä viikko sitten tuolla kamalalla automatkalla. Täällä oli ihan älytön pakkanen Etelä-Suomeen verrattuna ja se kyllä tuntui luissa ja ytimissä. Myös lunta oli ihan reippasti. Uusia hankitoja ovat tässä huivi ja neule, sekä laukku. Mulla on ollut nyt etsinnässä isompi nahkalaukku, johon mahtuisi koulukirjojen lisäksi myös salikamat kätevästi. Vielä etsin sitä oikeaa, joten hätävaraksi ostin tuon keinonahkaisen yksilön, joka on nätti kyllä ja varsin käytännöllinen, ei siitä mihinkään pääse. Vannon kuitenkin nahan nimeen varsinkin kestävyyden takia, joten vähän pelottaa kuinka kauan (tai vähän aikaa) tuo kestää käytössä. Se jää nähtäväksi.

Löysin tuon takin kirpparilta ihan sattumalta ja se vaikutti todella laadukkaalta. Moncler ei sanonut minulle mitään, joten Googlettelin vähän. Se on siis ranskalais-italialainen yritys, joka valmistaa pääasiassa takkeja mutta myös erilaisia asusteita. Takin sisällä on pesuohjeet hauskasti sarjakuvan muodossa :D Aitoutta en osaa ikävä kyllä varmistaa, mutta todella lämmin ja hyvä takki tuo on ollut, eikä kirpparihinta päätäkään huimannut. Huomaa muuten kyllä kuinka meikäläisen hiukset ovat hieman sähköiset! Äääh! Nyt kaikki maailman hiusöljyt sun muut kehiin, jotta saan noi kuriin...

Huivi ja Neule GT
Takki 2hand 
 Farkut Pull&Bear
Saappaat Bianco
Laukku Ois
 Nahkahanskat H&M

Nyt kouluhommien pariin!
-Krista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti