2.3.2015

Viittapäivä

Olimme eilen tyttöjen kanssa Lahden Seurahuoneen brunssilla ja puhuttiin  muun muasta ponchoista kadulla kulkeneen naisen innoittamana. Tajusin että poncho/viitta/yms. olisi todella hyvä vaatekappale juuri nyt päälle puettavaksi. Kaivoin tämän keskustelun innoittamana mun pari vuotta sitten ostamani viitan tuolta vaatehuoneen uumenista esiin, sillä se oli sinne aika pahasti unohtunut. Nyt kun lämpötila on hieman plussan puolella, ajattelin kokeilla tuota ohuemman takin päällä. Todella kivasti lämmitti tuolla koleassa ja harmaassa säässä, sekä toi mielenkiintoa asuun. 

Käytiin kauppareissulla, kirppiksellä ja ihanassa Vaasan leipomomyymälässä, josta raahasin kotiin leipää niin paljon, että pakkanen on täynnä ja leipää riittää varmaan vuodeksi. Tänään olen vain tehnyt kouluhommia, pessyt pyykkiä ja purkanut matkalaukkua hiihtoloman jäljiltä. Huomenna odottaa kunnon arkeen paluu ja tapaaminen PT:n kanssa, josta oon erittäin innoissani! :)

Kuvista kiitos kuuluu Eevalle: 

 Viitta/Gina Tricot, Pipo ja nilkkurit/Bianco, Housut/BikBok, Takki/Bershka, Laukku/Louis Vuitton, Vyö/kirppariltaReipasta viikkoa kaikille!
-Krista

2 kommenttia:

  1. Onko toi näppis tabiin hyvä? Viekö paljon akkua jne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni on hyvä ja todella kätevä, sekä tekee tabletista monikäyttöisemmän. Miinuksena se että asento on toi yksi ja sama eli näyttöä ei voi kallistaa niin kuin kannettavissa. Näppäimmistö ei vie tabletin akkua koska se ladataan erikseen ja mielestäni todella hyvä akunkesto, vaikka unohdan monesti näppiksen päälle :)

      Poista