27.1.2014

Merenelävät

Oltiin muutama viikko sitten parhaiden ystävieni kanssa Ruotsinristeilyllä pitämässä hauskaa ja samalla juhlistamassa yhen meistä synttäreitä. Mahtavaa, että saatiin reissu järkättyä niinkin helposti, sillä monesti kuuden naisen aikataulujen yhteensovittaminen ei ole kamalan helppoa. Oli kyllä hurjan rentouttava viikonloppu ja luulen eläväni ainakin pari vuotta pidempään tämän reissun takia, sillä nauruilta vedet silmissä emme voineet välttyä, oli vaan niin älyttömän hauskaa. Pahoittelut  vaan hyttinaapureille, jotka joutuivat kuuntelemaan kuuden tytön loputonta räkätystä. Pakko kyllä mainita, että kyllä heistäkin ääntä lähti, sillä menomatkalla saimme nauttia mm. naapureidemme haitarimusisoinneista ja hytistä ilmeisesti löytyi myös lukuisia muita soittimia.

 On suuri rikkaus, että tähän meidän ystäväjoukkioon mahtuu todella erilaisia ihmisiä, jotka yhdessä täydentävän toinen toistaan. Niin paljon mielipiteitä, vahvuuksia, taitoja, kiinnostuksia, luonteenpiirteitä, mutta kaikki niin kamalan tärkeitä ja rakkaita mulle. Oli ilo jakaa tämä reissu heidän kanssaan, ja toki myös ne monet meneet ja tulevat hetket. Toivottavasti tytöt luette tämän ;) pus!


Menomatkalla olimme varanneet illallisbuffetista pöydän ja laitoin päälle jotain vähän hienompaa, korot jalkaan ja siistimmän puseron, sekä housut. Tuo paita on ollut mulla aika paljon kesällä päällä, yhdistettynä valkoisiin housuihin tai shotseihin, mutta halusin asuun väriä, joten valitsin sen piristämään muuten hyvin tummanpuhuvaa kokonaisuutta. Ja olen niin rakastunut ton paidan kuviointiin. Toivottavasti tulevana kesänä tuo Paisley-kuosi on edelleen kovaa huutoa, haluan meinaan jonkun kepeän tunikan tai mekon juuri tolla kuosilla.Oikeastaan muista asuista mulla ei laivalta olekaan kunnon kuvia, taisin keskittyä enemmän siihen hauskanpitoon, eikä noissa asuissa nyt mitään kamalan kummallista ollut. Paluumatkalla laivakin keinui niin paljon, että jouduin keräilemään itseäni sängyn pohjalla kovan aallokon takia, ja otin itsestäni lähinnä vitsillä sänkynpohja selfieitä :D haha!Hyvin näkyy tässä kuvassa tämä mun omastatakaa hankittu kuuma hiustrendi,liukuvärjäys (lue: tyvikasvu).Oon ihan hulluna laivan buffettiin, tai oikeastaan alkupaloihin ja nimenomaan niihin mereneläviin (kaikki lohet, simpukat, katkaravut, mädit, kaviaarit...). Olin jo edellisellä viikolla (tai jopa pari viikkoa aikaisemmin) kotona selaillut tätä meri-illallis menua netistä vesi kielellä ja fiilistellyt  tytöille sitä. Kyllä, rakastan hyvää ruokaa todella paljon, mutta kuka nyt ei rakastaisi. Tätä tekstiä kirjoittaessa nousee taas vesi kielelle, oh no! 
 
 Pusero Zara/ Housut Mango/ Korot Bershka/ Kello Guess/ Käsikoru Bianco/Clutch kirpparilta/

  Mukavaa viikkoa teille kaikille! :)
-Krista

4 kommenttia: