28.3.2015

Hint of pink

Oon tänään ollut supernainen ja varsinainen Duracell-pupu. Oon tiskannut ihan älyttömän kasan astioita, pessyt hellan, pessyt monta koneellista pyykkiä, puhdistanut mun kenkiä (tästä tulossa postaus ja ehkä toinenkin), puhdistanut meikkisiveltimiä (tästä myös), siivonnut ja tehnyt kouluhommia. Nyt alkaa vasta tahti hidastumaan, joten aika kovilla tehoilla on tullut vedettyä tämä päivä. Kunnon yöunet tekivät selvästi terää. 

Tässä yksi mun kauppareissu asu. Nuo valkoiset lenkkarini saivat vähän puhtaamman ilmeen tänään käsittelyssäni, siitä lisää myöhemmin. Mulla on todella vähän tuollaisia värikkäitä laukkuja. Mielessäni ja haaveissani on nyt pidempään ollut tuollaisen väripilkun hankkiminen, en vain ole saanut aikaiseksi. Odotan nyt innolla noita kelejä kun voi heittää trenssin niskaan ja tennarit jalkaan, täällä on ollut meinaan todella kylmä.

Takki ja laukku kirpparilta/Housut Bikbok/Neule Stradivarius/Huivi GT/Lenkkarit Seppälä

Kiitos kuvista ihanalle Sonjalle!

-Krista

3 kommenttia:

 1. Moikka! Mulla olis sellaista kysyttävää tohon sun koulutukseen liittyen, kun olen itsekin suunitellut hakevani samalle linjalle mitä opiskelet, niin mietin, että onko opinnoissa millaisessa roolissa taiteellinen osaaminen (piirtäminen,maalaaminen yms.), koska en itse ole todellakaan taitava piirtämään, niin olen alkanut kyseenalaistamaan hakukohdettani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Vielä siis en tuota Muodin- ja vähittäiskaupan kärkeä opiskele, haen nyt keväällä vasta. En ole ainakaan kuullut ja opintojakso kuvausten perusteella väittäisin, että tuolla kyseisellä tavalla taiteellisuutta ei tarvitse toisin kuin esimerkiksi Vestonomi (Metropolia) opinnoissa, joissa ennakkotehtävätkin ovat pelkkää piirtämistä/maalaamista (ei ollut mun juttu)...

   Poista
  2. Niin ja siis kuitenkin kyse on Liiketalouden opinnoista :)

   Poista